Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Üzleti vállalkozás

Az angyalok segítenek neked, hogy a legnagyobb bőségben élhess:

„Isten Szeretett Gyermeke, itt a fizikai világban a jólétet szeretnéd megtapasztalni. Ne nyomd el magadban a jólét utáni vágyadat, hiszen ez a vágyad az, amely megteremti a jólétedet. A bőség utáni vágyad az, amely elvezet a bőséghez.
Ha elnyomod magadban a vágyaidat, ha lemondasz az igényeidről, ha beéred a kevesebbel is, akkor az olyan, mintha megállnál az utadon, és nem lennél hajlandó tapodtat sem mozdulni.
Anyagi vágyaidról nem kell lemondanod a spirituális utad érdekében. Ha a lelked nem szerette volna megtapasztalni az anyagi jólétet, nem született volna le a földre, és a mennyekben marad, ott, ahol mindig szeretet és boldogság veszi körül, és ahol valóban nincs szükség anyagi javakra.
Lelked azonban meg szerette volna tapasztalni a fizikai jólét állapotát. Ezért választotta ezt az életet.
Bárhol is tartasz most, bármilyen is az anyagi helyzeted most, tudnod kell, hogy angyalaid és a Bőség angyalai segítenek neked elérni a bőség és a jólét állapotát – ha kéred.”

Ma kérd meg angyalaidat, hogy segítsenek neked elengedni a szegénységtudatot, és segítsenek még több bőséget, jólétet és pénzt engedni az életedbe!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A tündérek mágikus üzenetei jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!