Angyali Segítség

Szombati: Jóga

Az angyalok ma is a testedre, a tested gyógyítására irányítják a figyelmedet:

„A tested tökéletes. Talán nem látod annak, és talán nem ismered a képességeit. Talán az egód szemüvegén keresztül nézted eddig a testedet, és talán nem tetszett mindaz, amit láttál belőle. Talán a betegség, a fáradtság, a tökéletlenség illúziójával küzdesz, de ezek olyan dolgok, amelyeket csak az egód szemüvege lát.
Vess egy pillantást testedre Önvalódon keresztül!
Tested a lelked temploma, egy csodálatos eszköz, amelyet arra terveztek, hogy az Isteni Szeretet egy darabját megnyilvánítsa itt a fizikai világban. Tested gyönyörű. Tested egészséges. Tested olyan öngyógyító-önjavító energiákkal rendelkezik, amelyek gondoskodnak róla, hogy mindig visszanyerhesd egészségedet, és mindig tökéletesen érezhesd magadat a testedben.
Ehhez arra van szükség, hogy testedet ne az egód szűrőjén keresztül értelmezd, hanem az Önvalód szemével nézd. Ha felismered tested szeretetteli tökéletességét és jóságát máris elindultál a gyógyulásod és tested megszépülésének útján.”

Ma is érdemes elvégezned a tegnapi meditációt, amelyben Rafael arkangyal gyógyította a testedet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!