Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Kérd a mostani helyzetben Mihály arkangyal segítségét

Ma Mihály arkangyal, a szeretetteli, angyali védelmező érkezik melléd, és a következő üzenetet adja át neked:

„Isten Szeretett Gyermeke, a legfőbb kísérőd és védelmeződ én vagyok a fizikai világban. Melletted vannak az Őrangyalaid, és én magam is bármikor melléd állok, ha szükséged van rám.
Talán az egód attól fél, hogy túl kicsi dolgokkal nem érdemes engem zavarni. Talán attól fél, hogy a fontosabb dolgoktól vonja el a figyelmemet, ha hozzám fordulsz, és valaki segítség nélkül marad, amíg melletted vagyok. De ezek az egó gondolatai, és az egó nem érti, nem ismeri Isten világának valóságát. A Mennyben élőket nem köti sem a tér, sem az idő. Mi tudjuk, hogy ezek csupán az egó illúzió, amelyeket azért hozott létre, hogy megteremthesse az elszakadás, az elkülönülés illúzióját, hogy térben és időben messzire helyezhesse magát Testvéreitől.
Ránk angyalokra azonban nem hatnak az egó fantazmagóriái, ránk nem hat az egó teremtése – bárhogy is szeretné ennek az ellenkezőjét bebizonyítani neked.
Bárhol, bármikor is van szükséged rám, vagy bármelyik arkangyal testvérem segítségére, csak bátran mondd ki a nevünk, bátran kérd a segítségünket. Azzal, ha hozzánk fordulsz, a leghatékonyabb égi és földi segítséghez fordulsz, amely azonnal enyhülést hoz szorult helyzetedben.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mihály arkangyal jóskártyák című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!