Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Anyánkkal való kapcsolatunk

Az angyalok ma az édesanyáddal való kapcsolatod gyógyításában segítenek neked:

„Édesanyáddal való kapcsolatod befolyásolja az Istenivel, a végtelen Szeretettel való kapcsolatodat is. Talán azért táplálsz félreértéseket az isteni Szeretet végtelen támogatásával és segítő erejével kapcsolatban, mert talán nehézségeid voltak az édesanyáddal az életed során. Ezek a nehézségek és félreértések pedig megnehezíthetik, hogy elfogadd: Létezik feltétel nélküli Szeretet, amely tud és akar is segíteni neked.
Ma érdemes az angyalok szeretet-gyógyítását kérned az édesanyáddal való kapcsolatodra, akkor is, ha szeretetteli a kapcsolatotok, és akkor is, ha sokféle félreértéssel, sérelemmel és harccal terhelt.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!