Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Kedvesség

Az angyalok ma a kedvesség mindent megváltoztató erejére hívják fel a figyelmedet:

„Amikor lélekből lélekbe árad az energia, az mindig a kedvesség érzetével jár. Amikor a lelked valaki más lelkével kerül kapcsolatban, akkor az emberi tudatod mindig a szeretet, a kedvesség, a boldogság és a béke állapotát éli meg.
Ma törekedj arra, hogy kedves legyél az emberekkel. Törekedj arra, hogy akkor is kedves legyél, amikor egyébként inkább a szarkazmus, a keménység vagy a szótlanság védőbástyáit választanád. Törekedj arra, hogy ma kedves legyél mindenkivel, akivel találkozol, de a legfontosabb az, hogy önmagaddal is kedves legyél.
Ma vedd körül magadat gyengéd szeretettel és végtelen kedvességgel!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Gyógyítás tündérekkel jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!