Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Kreatív terv

A kreativitás ugyanolyan szerves része az életednek, mint a légvétel. Talán azt hiszed, hogy nem vagy kreatív, vagy, hogy nincs szükséged a kreativitásra, de olvasd el, hogy mit mondanak erről az angyalok:

„Isten Szeretett Gyermeke az isteni energia végtelen kreativitása ott áramlik benned, és csak arra vár, hogy megnyilvánulhasson. Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett téged: ugyanolyan kreatív teremtőnek teremtett, mint ő maga. Ugyanazt a teremtő kreatív energiát hordozod az isteni szikrád által, amely a Teremtőben is ott van. Ugyanaz a kíváncsiság és alkotóvágy van benned, mint égi Forrásodban, a Végtelen Szeretetben.
Ha hagyod, hogy átáramoljon rajtad ez a végtelen szeretetenergia, az azt is jelenti, hogy hagyod, hogy átáramoljon, és megnyilvánuljon rajtad keresztül a végtelen kreativitás, az alkotó ösztön, amely folyton újabb és újabb, korábban nem létező dolgokat hoz létre.
A kreatív alkotás megnyilvánul az egész életedben. Amikor dolgozol, amikor főzöl, amikor berendezed a lakást, amikor ajándékot választasz, amikor reggel felöltözöl, vagy amikor megoldasz egy helyzetet… Minden pillanatban kreatív alkotó vagy, akkor is, ha ahhoz a pillanathoz az egód a monotonia, az unalom vagy az ötlettelenség érzéseit kapcsolja.
Ma engedd meg magadnak, hogy valamilyen tudatosan kreatív módon is kifejezd a lelkedben lévő kreatív alkotó erőt. Válassz valamilyen olyan módot, ahogyan te természetesen kifejezheted az alkotóerődet. Pontosan tudod, hogy milyen módon szeretsz új alkotásokat létrehozni. Talán rajzolni vagy festeni szeretsz, esetleg a kötés, horgolás, hímzés kapcsol ki, kreatívan főzöl, zenélsz, énekelsz vagy más módon szeretsz alkotni. Már e sorok olvasása közben is pontosan tudod, hogy mi az a mód, ahogyan ma meg szeretne nyilvánulni a benned lévő isteni kreativitás. Engedd meg ennek a kreativitásnak, hogy kiáradjon a világra!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!