Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Ének és tánc

Ma használd a zene és a tánc varázslatos erejét arra, hogy megváltoztasd az életedet:

„Az, hogy milyen zenét hallgatsz meghatározza a valóságodat is, amit teremtesz magad köré. Minden gondolatod teremtő erővel bír, és minden gondolatod hozzátesz valamit a rád váró események listájához. Az a zene, amit hallgatsz könnyedén befolyásolja a rezgésedet. A zene meghatározhatja a gondolataidat, akár érted a szövegét, akár nem, akár ismered a zene által elmondott történetet, akár nem. A zene az egyik legerősebb rezgéseket és gondolatokat közvetítő eszköz a földön. Ha nem vagy benne biztos, hogy az általad hallgatott zene milyen rezgések közvetítője, egyszerűen csak figyelj az érzéseidre, amelyek elárasztanak, miközben a zenét hallgatod. Ha a zene hatására az érzéseid felemelőek, jobb kedvre hangolnak, és pozitívabbak, mint korábban, akkor az a zene ott és akkor pozitívan hat rád. Ha azonban az a zene, amit hallgatsz lehúzza a hangulatodat, és rosszabb kedvűvé tesz, mint voltál, akkor olyan zenét hallgatsz, amely csak gyengíti a rezgéseidet. Épp ezért van az, hogy sokféle zenét szeretsz és mindig máshoz van hangulatod. Ha követed az érzéseidet, ha mindig azt a zenét hallgatod, amelyhez éppen kedved van, amely épp jobb kedvre derít, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig a neked legmegfelelőbb zenét választottad.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!