Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Különválás

Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a szeretet nem ismer határokat, nem ismeri a tér vagy az idő fogalmát:

„Azt is szeretheted, aki jelenleg nincs melletted a fizikai világodban. A szeretet a lélekből fakad, lelkeitek pedig mindig összekapcsolódnak a Forrásukban.
Nem véletlenül szeretsz: Lelked minden szeretteddel, minden családtagoddal, minden szerelmeddel, minden barátoddal, minden szeretteddel összekapcsolódik a lelkek szintjén. Lelked számára nincsenek ismeretlenek a fizikai világodban, mint ahogy lelked számára nincsenek ellenségek sem.
Mindegy, hogy valakivel, akit valóban szeretsz milyen fizikai vagy idő távolság választ el téged, szeretheted őt. Talán most nem vagy ugyanott, mint a szeretteid, mégis szeretheted őket. Talán az idő választ el benneteket: Ők már elhagyták a fizikai testüket; vagy talán még nem találkoztatok az időnek ezen a pontján, te mégis szeretheted őket. Szeretheted az elhunyt szeretteidet épp úgy, mint ahogy szeretetet küldhetsz a lélektársadnak akkor is, ha nem találkoztatok még, vagy szeretetet küldhetsz a még meg nem született gyermekeidnek.
Ma gyakorold a szeretetet, mert ez az egyetlen eszközöd arra, hogy begyógyítsd a különválás illúzióját, akár térben, akár időben hiszed magad elkülönültnek a szeretteidtől.
Ma küldj szeretetet a tér-idő távoli pontjaira is. Küldj szeretetet mindenkinek, akit a lelked mélyéről őszinte szeretettel szeretnél szeretni.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A szerelem angyalai jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!