Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Szabadulás

Az angyalok ma a szabadságról, a szabadságodról beszélnek neked:

„Isten Szeretett Gyermeke szabad vagy. Létezésed első pillanatától fogva szabad vagy, mert Atyád szabadnak teremtett téged. Amikor megszülettél erre a fizikai világra az egód a feledést választotta. Egy részed azt választotta, hogy megfeledkezik Atyádról és minden örökségedről. De ez nem jelenti azt, hogy a egy másik részed ne emlékezne rá folyamatosan, hogy ki vagy és honnan érkeztél ebbe az árnyakkal és félelmekkel teli valóságba.
Szabadságod a szabad akaratodban rejlik. Abban a szabadságban, hogy minden helyzetben szabadon választhatod a félelmeket és szabadon választhatod a szeretetet is. Mindig van választásod, és a választásod mindig pusztán csak ennyi: félelem vagy szeretet.
Választhatod azt, hogy félelmek szerint szeretnél élni.
Választhatod azt, hogy a szeretet szerint szeretnél élni.
Amikor forrásodhoz, a Végtelen Szeretethez csatlakozol, akkor mindig a szeretet szerint élsz. Amikor elzárod magadban a Forrás áramlását akkor mindig a félelem fog vezérelni. Mindig ebből a két erőből mozgat valamelyik. Nem kapcsolhatod ki a szeretetet miközben kikapcsolod a félelmet is, hogy egy harmadik motivációt találj. Csak a szeretet vagy a félelem mozgathat, mint ahogy a körülötted lévők is ennek a két erőnek a bábjai: Vagy a szeretet, vagy a félelem mozgatja őket.
A valódi megszabadulást az jelenti marionettbábú állapotodból ha megszabadulsz a tudatlanságtól, és ha felismered magadban e kétféle hatást: A szeretet és a félelemek hatását. Ha tudatosodik benned, hogy mindig csak két erő hat rád, és ha tudatosodik benned, hogy mindig, még a legreménytelenebb helyzetben is választhatod a szeretetet máris megszabadulsz.
A valódi szabadulást a szeretet lehetőségének felismerése és a valódi szeretet választása hozza el neked.”

Ma minden helyzetben vizsgáld meg: Mit választana ebben a helyzetben a szeretet. A reménytelennek tűnő pillanataidban is keresd a szeretetet, mert ha azt megleled, az megmutatja neked a kiutat a reménytelenségből.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Gyógyítás tündérekkel jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!