Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Ne siesd el ezt a döntést

Minden jól alakul majd, csak ne siesd el ezt a döntést! Arról, hogy hogyan lehetsz egyszerre sikeres és nyugodt Mihály arkangyal üzenetében olvashatsz:

„Az idő nem létezik. Az idő az egó kitalációja csupán, hisz valójában minden egyszerre létezik egy időtlen valóságban.
Azzal, ha rohansz, ha kapkodsz csak még jobban bedőlsz az egó idő-illúziójának, annak a tévhitnek, hogy csak kevés áll a rendelkezésedre az életből, mert az életet behatárolja az elmúlás.
Az élet sohasem múlik el, mert az élet örök. Mindig volt, mindig van és mindig lesz.
Nem kell tehát elkapkodnod a döntéseidet, hiszen nem maradhatsz le semmiről. Tartsd észben, hogy az idő nem létezik, nem kell elhinned azt az illúziót, hogy az idő szorításában élsz, megengedheted magadnak, hogy nyugodtan, a saját békés tempódban éld az életedet. Ha így teszel, ha a rohanás és a kapkodós megoldások helyett a saját tempódra, a saját békédre koncentrálsz minden helyzet megoldódik magad körül. Engedd meg magadnak, hogy a saját tempódban éld az életedet, nem pedig mások rád kényszerített ritmusában.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mihály arkangyal jóskártyák című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!