Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Egyszerűség

Minden sokkal egyszerűbb lesz, ha együtt dolgozol az angyalokkal:

„Az egód szereti túlbonyolítani a helyzeteket. Ő az, aki bonyolult feladatokat, körülményes szertartásokat, leküzdendő akadályokat, elvégzendő kötelességeket vár el tőled. Az egó mélyen hisz a bonyolultság erejében. Azt hiszi, hogy ha valami nehézkes, körülményes és sokáig tart, akkor az biztosan hatékony és eredményes is. Tegnap már beszéltünk arról, hogy az idő pusztán az egó kitalációja. A bonyodalmak, a körülményeskedés és a trükkösen csavaros megoldások is az egó fantazmagóriái.
A világ valójában nagyon egyszerű körülötted, csak a félelemteli részed bonyolítja túl. A fájdalomteli részed úgy hiszi, hogy ha körbebástyázza magát bonyolult tervekkel, sokára és nehezen megvalósítható forgatókönyvekkel, akkor megvédi magát a csalódásoktól. Közben nem veszi észre, hogy pont ezek a bonyolult tervek, pont ezek a lassan és nehezen megvalósítható forgatókönyvek azok, amelyek fájdalmat okoznak és ártanak neked.
A valódi megoldások mindig egyszerűek. A valódi gyógyítás mindig magától értetődő. A valódi erő az egyszerűségben rejlik.
Abban a pillanatban, hogy elengeded a ragaszkodásodat a bonyodalmakhoz, az életed egyszerűvé válik. Abban a pillanatban, hogy nem akarod bonyolultnak látni a helyzetedet az leegyszerűsödik. Abban a pillanatban, hogy nem ragaszkodsz a bonyolult megoldásokhoz visszatérhetsz az isteni szeretet gyógyító áramlásába. Ez az áramlás a legegyszerűbb, és legerőteljesebb segítő erő, amely minden élethelyzetet könnyedén meggyógyít és boldoggá változtat.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!