Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Érzelmi gyógyulás

Ma az érzelmi gyógyulásban segítenek neked az angyalok:

„Szívedben őrződ még a múlt sérelmeit, azokat a fájdalmakat, amelyek életed során értek. Mindegy, hogy mások okozták-e ezeket a sérelmeket, vagy te voltál az, aki megbántottad önmagadat, meg kell gyógyítanod a szívedet ahhoz, hogy boldogan élhess.
Érzelmi fájdalmaid megakadályozzák a boldogság megélését. Amíg a szíved tele van fájdalommal, csak a fájdalmat képes érzékelni és csak fájdalmat képes magához hívni. Olyan z, mintha egy fádalom-szemüveg lenne rajtad, amelyen keresztül csakis a fájdalmat látatod. Abban a pillanatban, hogy ez a szemüveg lekerül, észreveszed mennyi szeretet van a világban körülötted. Abban a pillanatban, hogy a szíved érzelmi gyógyulása megtörténik a szíved elkezdi érzékelni a benne és a világban lévő szeretetet. Egy gyógyult szív a szeretetet érzékeli, és a szeretetet hívja magához a fájdalmak és a sérelmek helyett.
Érzelmi fájdalmaidat, sérelmeidet egyszerűen csak add át az angyalaidnak. Kérd meg angyalaidat, hogy ragyogó arany fénnyel mossák át szívedet és távolítsanak el a szívedből minden sérelmet, minden fájdalmat, majd töltsék fel a szívedet angyali szeretettel és boldogsággal.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A tündérek mágikus üzenetei jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!