Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Szabad ég alatt

A gondjaidra a természetben találsz gyógyírt az angyalok szerint. Erről Jophiel arkangyal hozott neked ma üzenetet:

„Isten Szeretett Gyermeke, tudom, mennyire szeretnél megszabadulni a szívedben és az életedben felgyűlt fájdalomtól. Tudom, milyen nehézségek vesznek körül, és tudom, milyen könnyen látod áthatolhatatlan falaknak a legkisebb akadályokat is. Arra kérlek, hogy ne higgy az illúzióknak, ne higgy az egó mesterkedéseinek, amellyel azt szeretné bebizonyítani, hogy az út, amelyre a szíved vitt járhatatlan. Ne higgy az egódnak, amikor azt állítja: Ő a szíved hangja. Ne higgy az egódnak, amikor arról beszél, hogy neked birtokolnod kell valakit, vagy amikor arról tájékoztat, hogy valakik ellened fordultak.
Ez a világ a szeretet világa. A szeretet szövete mindent átsző körülötted. A birtoklás helyett válaszd az elfogadást, akkor is, ha az egódnak ez a kellemetlenebb, és ő nehezen fogadja el, hogy valakinek ne legyen rá szüksége. Az ellenségkeresés helyett válaszd az együttérzést: Helyezkedj bele mások helyzetébe, és vedd észre, hogy őket is a szeretet mozgatja: Szeretetet adnak, vagy szeretetet követelnek.
Könnyebben kapcsolódsz a lelkeddel és az angyalokkal, ha kimozdulsz a megszokott környezetedből, könnyebben kapcsolódsz a spirituális valósággal, ha a szabad ég alatt vagy. Menj ki a természetbe, menj ki a szabad ég alá, érintsd meg a növényeket, hagyd, hogy a természet ébredező tavaszenergiái átjárják a testedet a lelkedet. Hagyd, hogy a természet ébredezése benned is felébressze a lelkedet.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!