Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Ideje döntést hozni!

Az angyalok ma segítenek világosan megfogalmazni a döntéseidet:

„Isten Szeretett Gyermeke gyakran a legjobb döntésre vársz, és időként úgy teszel, mintha nem lenne döntési lehetőséged. Az egód szereti azt játszani, hogy csak egyetlen választása van, és az egy számára szörnyű választás.
Abban a pillanatban, hogy felemeled a fejedet az egód keltette illúziókból észreveheted az igazságot: Valójában mindig van választásod. Valójában mindig lehetőségek tucatjai sorakoznak előtted, mint a fel nem tárult ajtók. Neked csak annyi a dolgod, hogy észreveszed ezeket az ajtókat és benyitsz rajtuk.
Tudatosítsd magadban, hogy mindig van választásod. Mindig, életed minden helyzetében két irányban is elindulhatsz: Mindig választhatod a félelmeket és mindig választhatod a szeretetet is. Csak rajtad múlik, hogy melyik irányban indulsz el. Ezt mindig tartsd észben, és minden helyzetben tedd fel magadnak a kérdést: Mi lenne ebben a helyzetben a Szeretet döntése? Milyen lehetőséget látna ebben a helyzetben a Szeretet?”

Ma vedd észre a döntéshelyzeteket az életedben, és minden döntéshelyzetben tedd fel magadnak a kérdést: Mit választ most a bennem lévő Szeretet?

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyalok ereje tarot kártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnél megismerkedni az őrangyaloddal és az arkangyalokkal, ha szeretnél hiteles, biztonságos és működő angyalkommunikációs módszereket elsajátítani, akkor szeretettel várlak az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamon június 24-25-én. A jelentkezéshez és a további információkért kattints ide!

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!