Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Tehetséges vagy

Az angyalok ma az a tehetségeidről beszélnek neked, azokról a csodálatos képességekről amelyekkel megáldott téged az ég:

„Isten Szeretett Gyermeke tele vagy tehetségekkel. Talán nem is tudsz ezekről, talán vannak olyanok, akik el akarják elhitetni veled, hogy tehetségtelen, vagy értéktelen vagy. Talán az egód és a körülötted lévő egók is azt szeretnék bebizonyítani, hogy nincs semmid, amiért szeretni lehetne és nincs semmid, amivel segíthetnél magadon.
Tegnap már beszéltünk neked a teremtő erődről, de ez csak egyike végtelen számú isteni tehetségeidnek. Atyád örökségéből vagy tehetséges. Atyád úgy teremtett meg téged, hogy a szeretet számtalan képesség és tehetség formájában nyilvánulhasson meg benned.
Ha másokhoz méred magad soha nem ismered meg a valódi tehetségedet. Azzal, ha mások tehetségét figyeled, ha mások tehetségére vágysz, ha másokat akarsz utánozni, soha nem valósíthatod meg azt a csodálatos és szeretetteli életutat, amelyet a lelked választott magának. Azt a boldog életet, amelyet a lelked élni akar csak úgy találhatod meg, ha magadra figyelve felismered a saját tehetségeidet, azokat a tehetségeket, amelyek Születésed pillanatától a lelked sajátjai, és amelyeket a lelked szeretett volna megismerni, amikor ezt az életet választotta.”

Ma kérd meg angyalaidat, hogy mutassák meg: Mi az, amiben igazán tehetséges vagy, és mi az, amit valóban szenvedélyes szeretettel szeretsz csinálni. Biztos lehetsz benne, hogy azok a tevékenységek, amelyeket örömmel végzel nemcsak boldoggá tesznek, de azt is megmutatják, hogy miben vagy tehetséges.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnél megismerkedni az őrangyaloddal és az arkangyalokkal, ha szeretnél hiteles, biztonságos és működő angyalkommunikációs módszereket elsajátítani, akkor szeretettel várlak az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamon június 24-25-én. A jelentkezéshez és a további információkért kattints ide!

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!