Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Indigógyerekek kristálygyerekek

A mai angyali üzenet Metatron arkangyaltól érkezik hozzád:

„Isten Szeretett Gyermeke te magad is indigógyermek, kristálygyermek vagy. Valójában te magad indigófelnőtt, kristályfelnőtt vagy.
Az egó szereti kisajátítani az indigógyermek kifejezést. Szereti arra használni, hogy azt érezd: A te generációd öreg, tudatlan, tehetségtelen, olyan generáció, amelyet már születése pillanatában elzártak a spirituális erők forrásától, olyan generáció, amely nem részesülhet a spirituális megértés és tudatosság gyógyító áldásában. Mindegy, melyik generáció tagja vagy, az egó szívesen érezteti veled, hogy az a generáció nem indigó generáció, nem kristály generáció, de majd a gyerekeid, az unokáid, az ükunokáid majd talán indigók vagy kristályok lesznek.
Vedd észre, és ismerd fel, hogy ez az egó trükkje, egy butaság, egy képtelenség.
Mindegy, mikor születtél, és mindegy, melyik generációhoz tartozol. Mindegy, milyen volt az a generáció az egó szerint, vedd észre, hogy az egó ezeket az «aura-generációkat» az elkülönülés eszközéül használja, amelynek vajmi kevés köze van a spirituális valóság szentségéhez.
Valójában te magad is indigó vagy. Te magad is kristály vagy. Te magad is Isten szeretetének kisugárzása vagy. Te magad is Isten szeretetének közvetítője vagy. Te magad is azért választottad ezt az életet, hogy Isten szeretetével összhangban megváltoztasd a világot. Te magad is azért születtél erre a földre, hogy jó és szeretetteli dolgokat hozz létre. Kezd el ezt ma. Kezd el kicsiben. Kezd el azon a szinten, ahogy képes vagy rá. Ma fordulj szeretettel a környezeted felé, és hagyd, hogy a benned lévő isteni szeretet kiáradjon a világra, pont úgy, ahogy – egód szerint – az indigógyermekek és a kristálygyermekek árasztják a világra a gyógyító változásokat.
Egyszerűen engedd el azt a tévhitet, hogy valaki a te korodban nem lehet indigó, kristály, new age gyermek. Te magad egy csodálatos gyermek vagy, Isten Szeretett Gyermeke.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Itt megmutatom, hogyan kommunikálhatsz könnyedén az angyalokkal.

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!