Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Új karrier

Az angyalok ma a munkáddal kapcsolatban üzennek neked:

Isten Szeretett Gyermeke, valójában egyetlen egy feladatod van: A szeretet árasztása a világra. Ez a valódi munkád, ez az a munkád, amelyre Atyád kijelölt téged.
Minden földi munka, minden földi karrier ennek az égi küldetésnek a tükröződése.
Tekints úgy a munkádra, mint a szeretet árasztásának eszközére. Tekints úgy a munkatársaidra, mint társaidra, akik segítenek neked szeretettel elárasztani a világot. Tekints úgy a munkahelyedre, mint a szeretet templomára. Tekints úgy minden ügyfélre, mint a szeretet gyógyítására vágyókra. tekints úgy minden munkadarabra, amelyet megérintesz, mint a szeretet közvetítő eszközére, amely magába zárja a szeretetet, hogy elvihesse annak, akinek szüksége van rá. Tekints minden dokumentumra úgy, mint a szeretet dokumentumaira.
Ha úgy tekintesz a munkádra és önmagadra, mint a szeretet eszközére, hamarosan teljesen új minőségeket tapasztalhatsz meg a munkádban. Ez az új, szeretetteli szemlélet szeretetteli változásokat indít el a munkádban és végül egy szeretetteli új irányba tereli az egész életedet, egy szeretetteli, új karriert nyit meg előtted.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A tündérek mágikus üzenetei jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Itt megmutatom, hogyan kommunikálhatsz könnyedén az angyalokkal.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!