Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Változtasd meg az életed

Ma az angyalok segítenek neked pozitív változást előidézni az életedben:

„Isten Szeretett Gyermeke, az életeden csak te változtathatsz. Vannak körülötted segítők, támogatnak az Ég angyalai, de a valódi változást csak te kezdeményezheted, és csak te fogadhatod el.
Angyalaid tudják, milyen kényelmes számodra a halogatás. Az egó számára a legbiztonságosabb időpont a holnap. Talán te is hallottad már ezeket az egódtól: «Csak a ”mai napot éljük túl!» «Holnap minden könnyebb lesz!» «Majd holnap elkezdem…» És talán már neked is feltűnt: Ez a holnap sohasem jön el. A holnap az mindig pont egy napnyi távolságra van tőled. Abban a pillanatban, hogy holnap felkelsz, már ma lett a holnapból, és a holnap ismét egy napnyi, biztonságos időtávolságba került tőled.
Ma segítünk neked befejezni a halogatást.
Ma segítünk neked mát varázsolni a majd holnapból.
Ma segítünk neked megváltoztatni az életedet.
De ehhez a te segítségedre is szükséged van!
Ehhez az is kell, hogy ma kitöröld a naptáradból a holnapot, és mindent, amit napok, hetek, hónapok vagy évek óta holnapra teszel nyilazz vissza a mai napra.
Vagy legalábbis egy dolgot.
Válaszd ki azt, ami a legfontosabb az örökös holnapi teendő listádról, és tedd meg ma. Vagy legalább kezd el ma. Egyszerűen csak tedd meg azt a lépést, ami ehhez szükséges. Ebben fogunk segíteni neked ma. Mert pontosan tudjuk, hogy az életed teljes megváltoztatása mindössze egyetlen apró lépéssel kezdődik. Ez a lépés pedig az, hogy ma elengeded a halogatást, és megteszel valamit, amit már hosszú ideje holnap akarsz megtenni.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyalok ereje tarot kártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Itt megmutatom, hogyan kommunikálhatsz könnyedén az angyalokkal.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!