Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Elkötelezettség

Ma az angyalok arra kérnek, hogy kötelezd el magad a pozitív változások mellett:

„Isten Szeretett Gyermeke elhatározásaid, döntéseid és makacs akaratod sokkal nagyobb szerepet játszik életed irányításában és megteremtésében, mint azt gondolod. Sokkal fontosabb az, amit valóban elhatározol, mint azt gondolnád.
Minden döntésed egy-egy sorsodat vezérlő elhatározás. Minden egyes gondolatoddal is kinyilvánítasz egy-egy elhatározást.
Ma tudatosan gondold át, hogy hogyan akarod alakítani a sorsodat. Tudatosan gondold át, hogy mi az a mód, ahogy vezérelni szeretnéd az életedet, és mi az a mód, ahogy élni szeretnéd az életedet. Mindig hozhatsz döntést arról, hogy megváltoztatod az életedet, még ha ez a döntés most megvalósíthatatlannak vagy lehetetlennek is hangzik.
Ne becsüld le az elkötelezettséged erejét.
Amikor belenyugszol a helyzetedbe, amikor nem akarsz, vagy nem mersz változtatni, vagy amikor azt gondolod, hogy ennek így kell lennie, akkor elkötelezed magad a helyzet fenntartása mellett. Még akkor is, ha titkon a változásra vágysz.
Ma gondold át, hogy milyen életet szeretnél élni, és hozd meg azt a döntést, hogy elindulsz afelé az élet felé. Kötelezd el magad amellett az élet mellett, amelyet élni szeretnél.
Az elkötelezettségedben, az akaratodban, a figyelmed összpontosításában rejlő erő pedig segít neked könnyedén megváltoztatni az életedet.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Itt megmutatom, hogyan kommunikálhatsz könnyedén az angyalokkal.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!