Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Védd magad!

A mai angyalkártyában Mihály arkangyal üzenetét találjuk, amely arra emlékeztet bennünket, hogy milyen fontos az energiáinkat tisztán és védetten tartanunk:

„Az energiameződre folyamatos hatással van a környezeted energiája – bár ennek nem kellene így lennie. Valójában azért jöttél erre a földre, hogy megváltoztasd ezt az energiát. Azért jöttél, hogy a félelem helyett a Szeretetet terjeszd, a gyűlölet helyett az Elfogadást, a harc helyett a Békét, a fájdalom helyett a Gyógyulást, a szomorúság helyett az Örömet. Az eredeti terved tehát az volt, hogy a környezet negatív tendenciáit pozitívra változtatod a jelenléteddel, a hiteddel, a szereteteddel. Lehet, hogy ezt már elfelejtetted, lehet, hogy most az egó illúzióit hiszed fájdalmas valóságnak, és lehet, hogy emiatt erre a gyógyításra még nem vagy kész. De arra már most is kész vagy, hogy megállítsd a körülötted lévő negativitást a saját energiameződ határánál. Lehet, hogy még nem tudod megváltoztatni, azt ami van. Lehet, hogy még nem tudod kiárasztani a szeretetedet. De azt már most eldöntheted, hogy a saját megtapasztalásodon kívül tartod a tőled független negatív energiát. Egyszerűen csak hozz meg egy döntést. Döntsd el, hogy neked erre már nincs szükséged, és jelenítsd meg magad előtt, hogy egy csodálatos, védelmező fényburkot vonnak köréd az angyalok.”

Ma érdemes elvégezned egy rövid angyalmeditációt. Ehhez keress egy csendes helyet, ahol néhány percig egyedül lehetsz. Ha szeretnéd meggyújthatsz egy gyertyát, egy füstölőt, vagy párologtathatsz illóolajat is.
Hunyd le a szemed, majd jelenítsd meg ezeket a képeket:
Mihály arkangyal lép hozzád. Ő egy hatalmas, szeretetteli arkangyal, akit lila, királykék és arany aura vesz körül. Kérd meg Mihály arkangyalt, hogy távolítson el a körülötted lévő energiamezőből, az aurádból mindenféle negatív, alacsony rezgésű, félelem alapú energiát, és változtassa ezeket fénnyé. Miután ez megtörtént Mihály arkangyal ragyogó arany-királykék-lila fénnyel tölti fel az aurádat és ebből a fényből egy gyógyító fényburkot von köréd. Köszönd meg Mihály arkangyalnak a segítségét és a feltétel nélküli szeretetét!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek  jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!