Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Jómód

A mai angyalkártya-lap sokak kedvence, és itt, a napi üzenetek között is újra, meg újra visszatér a témája, hiszen mindannyiunknak hatalmas szükségünk van arra, hogy megértsük a bőség működési elvét:

A ma kártyával Ariel arkangyal, a bőség angyala üzen nekünk. Ez az üzenet talán meglepő a számodra – ha a félelmeid és sérelmeid szűrőjén át akarod értelmezni. Ha azonban a lelked szemüvegén át figyeled meg ezeket a szavakat, azonnal felismered azok igazságtartalmát:
„Lelked azért választotta ezt a fizikai megtestesülést, azért választotta ezt az életet, hogy a bőséget tapasztalja meg. Talán gyermekkorodban a szűkösség illúzióját élted, talán nehéz körülményeket választottál a kiinduláshoz. De ez csak a kiindulás pontja. A bőség nem itt vár rád. Ugyanúgy, ahogy egy futóversenyen sem a startvonalon szakítod át a célszalagot. A lelked pontosan tudta születésed pillanatában, hogy az életben bőség vár rád. Olyan bőség, amelyet te teremthetsz meg. Olyan bőség, amelyet magadnak varázsolsz elő a semmiből. Olyan bőség, amely a szeretetedből, a lelkedből, a benned lévő isteni szikrából fakad. Ez az isteni szikra a jelzőfényed, amely megmutatja a te saját – egyéni és egyedi – utadat a saját – egyéni és egyedi – jómódodhoz. Ez a jelzőfény a belső hangodon, az intuíciódon át vezet téged. Amikor hallgatsz erre a szeretetteli belső hangra, akkor a saját jómódod felé haladsz. Amikor azonban megtagadod ezt a hangot, és egy mások által járt ösvényen akarsz eljutni a saját jómódodhoz, akkor rossz irányba tartasz. Olyan irányban, amelyben a te bőséged, a te jómódod nem található. Mivel minden életút, minden emberi választás testre szabott, ezért mások választásait másolva, mások belső jelzőfényét követve nem juthatsz el a saját jómódodba. És a másolt emberek bőségébe sem, hiszen az már foglalt, az, aki előtted jár már megérkezett oda. Mindegy, eddig hány tévútra tévedtél, és mindegy, milyennek ítéled meg a mostani jómódodat – kicsinek vagy nagynak – ha ma elkezded követni az isteni szikrád belső iránytűjét, akkor hamarosan megérkezel a saját legmagasabb szintű jómódodba.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal  jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnél mélyebben megismerekedni Ariel arkangyallal és az arkangyalokkal, érdemes eljönnöd az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamomra.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!