Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Érzelmek

A mai angyalkártya folytatja a tegnapelőtt és a tegnap megkezdett üzenetet a pozitív változásokról és a bőségről. Ma az Érzelmek fontosságáról beszélnek az angyalok nekünk.

Minden érzelmed teljességgel helyénvaló, és nem feladatod az, hogy megváltoztasd az érzelmeidet. Mindegy, hogy ki mit mondd, mindegy, hogy ki mire akar rávenni, neked jogod van a saját érzelmeidhez, és jogod van ahhoz, hogy átéld azokat.
Fontos, hogy megértsd: Érzelmeid útjelző táblák, amelyek megmutatják, hogy milyen irányban haladsz.
Ha szomorú, feszült, aggodalmas, ideges vagy, vagy más negatív érzelmet élsz át, az azt mutatja, hogy nem jó irányban haladsz. Azok az érzelmek, amelyek rossz érzéssel töltenek el mindig azt mutatják, hogy letértél a lelked által választott útról, és olyasmi felé haladsz, amivel lelked nemért egyet.
Ha boldog, örömteli, felszabadult, szeretetteli érzelmeket tapasztalsz meg, az azt mutatja, hogy a lelkeddel összhangban vagy, és azon az úton jársz, amelyet lelked szeretne megtapasztalni. Azok az érzelmek, amelyek jó érzésekkel töltenek el mindig arról árulkodnak, hogy a lelked által választott úton haladsz, olyan megtapasztalások felé közeledsz, amelyeket lelked szívesen megtapasztal.
Az érzelmeid a benned lévő isteni szikra üzeneteit hordozzák. Ha úgy érzed, hogy túl sok a félelem, az aggodalom, a szomorúság, a stressz, a harag az életedben, akkor ideje változtatnod. Ideje új irányban indulnod, olyan irányban, amely boldoggá tesz, és amely szeretetteli érzéseket hoz az életedbe.
Érzelmeid életed minden percében megmutatják neked a helyes irányt, és azt, hogy mi az az út, amelyet érdemes követned.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek  jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretnéd megtanulni az angyalkommunikációt biztonságos környezetben? Ha igen, szeretettel várlak az Angyalok és Arkangyalok című alapfokú angyaltanfolyamon.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!