Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Biztonságban vagy

A mai angyalkártya nagyon fontos üzenetet hordoz, amelyre mindannyiunknak nagy szüksége van. Érdemes a mai angyali üzenetet akár többször elővenned, többször újraolvasnod, hogy a Mihály arkangyal szavai hathassanak rád, és visszavezethessenek a belső békéd állapotába:

„Biztonságban vagy drága Gyermek! Olyan vagy, mint az a gyermek, aki egy pillanatra nem látja a szüleit, mert elfordítja arcát, hogy azt játszhassa: egyedül van. Olyan mélyen beleélted magad a játékba hogy elhitted: Tényleg egyedül vagy. Olyan mélyen beleélted magad ebbe a földi illúzióba, hogy észre sem veszed: Végig Isten tart a karjaiban. Semmi mást sem kellene tenned, csak visszafordítanod a fejedet Atyád felé, aki végtelen szeretetével most is dajkál téged – miközben te azt játszod, hogy ő nem létezik, hogy végtelen magányra és üldöztetésre kárhoztattál. Csak te vagy az, aki a végtelen magányra próbálod kárhoztatni magad, de bárhogy is próbálkozol vele, ez nem sikerülhet, hiszen Isten és valamennyi Testvéred itt van veled.
Az egó fél. Az egó magányos. Az egód, a megsebzett részed az, aki hüppögve elfordítja a fejét szerető Atyjától és azt kiabálja a világba: Nincs itt senki! Egyedül vagyok! Magányos vagyok! Veszélyben vagyok! Védjetek meg!
Sokan próbálják meg manipulálni az egódat. Sokan próbálnak meg ijesztgetni azzal, hogy veszélyben vagy. Sokan próbálják feszegetni a határaidat, és megtalálni azt az ellenségképet, amelytől valóban félelmet érzel.
A valóságban biztonságban vagy. A valóságban Isten karjában vagy, csak elfordítottad a fejedet. Persze, megértem, hogy az egód fél visszafordítani a fejét Atyjára, mert akkor észrevenné: Milyen sok testvéred van. Akkor észrevenné, hogy ők is a testvéreid. Ők mind a testvéreid. Az is, akit szeretsz. Az is akit gyűlölsz. Az is, aki ellen most uszítanak, és az is aki uszít. Az egónak igen nehéz megemésztenie ezt a spirituális tényt, és igen nehéz elfogadnia, hogy mi mind testvérek vagyunk, mi mind ugyanannak a Szeretetnek a gyermekei vagyunk.
Ma arra kérlek szeretett Gyermek, hogy vedd észre gyermek mivoltodat: Vedd észre, hogy valójában Atyád ölében ülve játszol. Eddig talán azt játszottad, hogy  végtelen gyógyító hatalmadat átengedted másoknak. Talán azt játszottad, hogy szükséged van egy feletted álló földi hatalomra, hogy megmondja mit tegyél. Talán azt játszottad, hogy van kitől félned. Talán azt játszottad, hogy minden igaz, amit mások mondanak.
Itt az ideje azonban, hogy új játékba kezdj:
Mától játszd azt, hogy biztonságban vagy. Játszd azt, hogy megkeresed a benned elrejtett Isteni Szikrát, az Önvalódat, az Igaz Szent Lelkedet, és erre hallgass. Játszd azt, hogy elfordítod a fejedet a félelem világáról és a Szeretetre nézel. Döntsd el, hogy ma (és életed minden következő napján) meglátod Atyád arcát önmagadban, másokban és a világban.
Ha így teszel, új játékod új megtapasztalásokat hoz az életedbe. Ha így teszel új nézőpontod segít meggyógyítani az életedet, és segít elindulnod a boldogság fele, afelé a boldogság felé, amelyet mindig is kerestél, és amelyet az egód szerint mások vettek el tőled. Pedig te voltál az, aki nem arra felé néztél, hanem az egóra. Abban a pillanatban, hogy elfordítod a figyelmedet az egóról (a saját egódról, és mások hatalom ittas kétségbeesett egójáról) észreveszed, hogy a világ mennyivel szebb, szeretettelibb és boldogabb hely, mint ahogyan azt neked az egó bemutatta.
Abban a pillanatban, hogy visszafordítod a fejedet az egóról Atyádra észreveszed, hogy biztonságban vagy. Hiszen végig Atyád karjaiban voltál. Minden félelmed csak egy buta illúzió, amelyet a szeretet azonnal eloszlat.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretnéd megtanulni az angyalkommunikációt biztonságos környezetben? Ha igen, szeretettel várlak az Angyalok és Arkangyalok című alapfokú angyaltanfolyamon.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!