Angyali Segítség

Kérdezz – felelek az angyalokról – élő videó

Itt minden az angyalokkal kapcsolatos kérdésedre választ kapsz.

Régóta szeretnél megkérdezni valamit az angyalokról, de nem volt aki válaszoljon? Jó hírem van: Élő kérdezz-felelek beszélgetés lesz itt az Angyali Segítség Facebook oldalán szombaton este fél hétkor.

Jelezd, ha jössz az “Érdekel” gombra kattintva az esemény Facebook oldalán!

Szombaton és vasárnap Angyalok és Arkangyalok címmel alapfokú angyaltanfolyamot tartok. Az angyaltanfolyamokat az angyalokkal összekapcsolódva, egyfajta csatorna állapotban töltöm, ezért ilyenkor nemcsak a saját tudásom, de az angyalok égi bölcsessége is megjelenik a válaszaimban.

Ha vannak kérdéseid az angyalokról, az angyalkommunikációról, vagy az angyaltanfolyamokról, akkor azokat a kérdéseket felteheted nekem szombaton este itt a Facebookon az élő videóban.



Jelezd, ha jössz az “Érdekel” gombra kattintva az esemény Facebook oldalán!

*Hol lesz ez az esemény?*
Itt a Facebook-on lesz, élő videó formájában. Ezt az élő bejelentkezést nézheted otthonról (vagy bárhonnan, ahol van internet).

*Mikor lesz a kérdezz-felelek?*
24-én szombaton este 18:30-kor kezdünk.

*Mi az az élő videó”?*
Ezt a közvetítést a gépedről, az okostelefonodról nézheted végig (tehát azzal az eszközzel, amivel ezt a szöveget is olvasod), és közben kommentelhetsz, kérdezhetsz – én pedig élőben válaszolok a kérdéseidre.

*Hogyan tudok részt venni ebben a beszélgetésben?”*
Gyere szombat este az Angyali Segítség Facebook oldalára. Itt meg fog jelenni a videó. 18:30-kor kezdem az adást. Ha a videóra kattintasz, máris láthatod és hallhatod, hogy mit mondok.

*Kérhetek értesítést, nehogy lemaradjak?*
Természetesen! Az Angyali Segítség Facebook profilján a borítókép alatt van a Kedveled – Követed menü. Kattints a Követed-re. A lenyíló listában tudod kipipálni, hogy értesítést kérsz.
Ha ezt megteszed értesítést kapsz, hogy “Az Angyali Segítség élőben van”. Az értesítésre kattintva pedig elindíthatod az adást.
Ha nem akarsz lemaradni, állítsd be most!

*Hogyan tudok kérdezni?*
Ha velem tartasz élőben, akkor fogsz tudni kérdezni is, én pedig a legjobb tudásom szerint válaszolok. Természetesen a válaszokhoz az angyalok segítségét/üzeneteit is kérem majd.
A videót később is megnézheted felvételről, de akkor már – értelemszerűen – nem fogok tudni válaszolni a kérdéseidre.

*Minden kérdésre válaszolsz?*
Minden az angyalokról szóló kérdésre a legjobb tudásom szerint válaszolok. Nem tudom, hányan leszünk, vagy hány kérdésre számíthatok, ezért arra kérlek, hogy ha szeretnél kérdezni, akkor lehetőleg a bejelentkezés elején tedd fel a kérdéseidet. (Ha a kérdések elfogynak, akkor el fogok búcsúzni. Ha pedig több száz kérdés érkezik, akkor nem biztos, hogy minden kérdésre lesz időm válaszolni, ezért érdemes már fél hétkor gyorsan feltenni a kérdésedet.)

*Ha nem kérdezek, akkor is jöhetek?*
Természetesen jöhetsz, és természetesen meghallgathatod előadásként is ezt az élő bejelentkezést. Ki tudja, talán közben ahhoz is megjön a kedved, hogy mégis feltegyél egy kérdést. 🙂

Jelezd, ha jössz az “Érdekel” gombra kattintva az esemény Facebook oldalán!

*Mit kérdezhetek?*
Bármit, ami az angyalokkal, az angyalkommunikációval kapcsolatos. Csak egy kérésem van: ebben a beszélgetésben ne kérj személyes angyali üzenetet, mert arra nem ez a megfelelő hely és idő. (Kérlek, vedd figyelembe, hogy a kérdést és a választ is mindenki látni, hallani fogja.)

Néhány példa a kérdésekre:

„Mit üzennek nekem az angyalok?” „Mit tegyek ebben az ügyben?”
Ezek a kérdések olyan személyes angyali üzeneteket igényelnének, amelyek közvetítésére nem lesz alkalmam ebben a kérdezz-felelek videóban. Ezért arra kérlek, hogy inkább az alábbi kérdésformákban fogalmazd meg a kérdésedet:

„Mi a különbség az őrangyalok és az arkangyalok között?”
„Melyik arkangyal segít egy bizonyos témában?”
„Azt olvastam, hogy az angyalok… – kérek magyarázd ezt el, nem értem.”
„Így és így szoktam kérni az angyaloktól, jó ez így, vagy van jobb módszer?”
„Hogyan segítenek az angyalok abban, hogy…”
„Hogyan tanulhatnék meg angyali üzeneteket közvetíteni?”
„Azt hallottam, nem vehetek magamnak angyalkártyát, igaz ez?”
„Próbálom elvégezni a 33 angyalmeditáció gyakorlatait, de van egy kérdésem…”
Az ezekhez hasonló, angyalokkal, angyalkommunikációval foglalkozó kérdésekre fogok tudni válaszolni ebben a bejelentkezésben.

Jelezd, ha jössz az “Érdekel” gombra kattintva az esemény Facebook oldalán!

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!