Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Az imádság segít

A mai angyalkártya mélyen gyógyító spirituális üzenetet hordoz az imádság gyógyító erejéről:

„Az imádság gyógyít. Ezt a tényt őrizd meg jól a szívedben Isten Szeretett Gyermeke. Amikor imádkozol, az olyan, mintha hazatelefonálnál a szüleidnek, és elújságolnád, hogy mi minden történt veled ott, azon a távoli és egzotikus utazáson, amelyen éppen részt veszel.
A Mennyországból nézve az életed valóban egy egzotikus utazás, egy nyaralás, ahová a Végtelen Szeretetből indultál, hogy új, izgalmas élményeket gyűjts. Itt, a Mennyben mindannyian epekedve várjuk a beszámolóidat.
Ha segítségre van szükséged Isten, szerető Atyád azonnal küldi is a segítséget a számodra. Pénzügyi nehézségekbe keveredtél? A tested betegedett meg? Nem találod az útitársaidat, akikkel együtt indultál? – Bármi is a baj, csak telefonálj haza!
Bármilyen helyzetbe is kerültél, megoldjuk. Szerető égi Családod mindig ott áll mögötted és segít neked, csak annyi a dolgod, hogy telefonálj haza, mondj el egy imát.
Imádat elmondhatod futtában is, egy gyors fohászként, ha csak arra van időd. De emberi elmédnek talán segít az ima mély átélésében, ha időt szánsz rá. Ha meggyújtasz egy gyertyát, ha lehunyod a szemed, ha összeérinted a kezeidet, ha elcsendesedsz, ha befelé figyelsz, és ha valóban a szívedből indítod az ima szavait.
Ne felejtsd el: Az ima valóban olyan, mint egy telefon a családodnak a nyaralásodból: Nemcsak akkor hívhatod Istent, ha baj van. Nyugodtan hazatelefonálhatsz az élményeiddel, a sikereiddel, a boldogságoddal is. Egy imában elmondhatod Istennek a háládat, az örömödet, a boldogságodat is. Ha így teszel, Atyád tudni fogja, hogy mi az, ami örömet okoz neked, tudni fogja, hogy mi az, amiből többet küldjön neked az utazásod következő állomására ajándékul.”

Ma mondj el egy imát. Ne a leírt, mások által megfogalmazott szavakat használd hanem ezúttal válaszd a saját szavaidat. – A leírt imák gyakran jól működő, az idők során szentté vált szavak, de mindig mélyebbek a saját szavaid, a szívedben születő megfogalmazások. – Mai imádban meséld el Istennek és az angyaloknak, hogy mi minden történt veled az elmúlt időszakban. Meséld el, hol tart most az utazásod, az életed. Mesélj az örömeidről és a bánataidról. Ha kell, kérj segítséget, és mondj köszönetet mindazért a jóért, amely már most veled van és körülvesz téged.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Hogyan hallhatod meg az angyalaid üzeneteit?

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!