Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Megbízható útmutatás

Emlékszel? Tegnap előtt az imáról, az ima erejéről és fontosságáról beszéltek nekünk az angyalok. Tegnap a válasz megérkezéséhez adtak nekünk segítséget, ahhoz, hogy megtanuljuk használni belső iránytűnket, amelyet Istentől kaptunk. A mai üzenet az előző kettő folytatása, amely még további segítséget nyújt nekünk abban, hogy megtaláljuk az utunkat:

„Hidd el: Belső iránytűd működik. Hidd el: A szeretetteli vágyaid valóban jó irányban vezetnek. A szeretet mindig szeretethez vezet. Ha a benned lévő Szeretetre hallgatsz akkor biztos lehetsz abban, hogy a szeretet, a boldogság és az öröm felé tartasz, attól függetlenül, hogy most milyen valóságot tapasztalsz magad körül.
Az élet egy egzotikus utazás, egy nyaralás, amelyre a lelked azért indult, hogy szeretetteli, boldog megtapasztalásokat gyűjtsön. A lelked pontosan tudta azt, hogy mire számíthat: Izgalmas utazásra, sokféle élményre, sokféle közlekedési eszközre, és sokféle segítségre. Ott van az ima telefonkészüléke, amely mindig összeköti lelkedet a valódi Otthonával és Atyjával, a Végtelen Szeretettel. És ott van a szívedbe rejtett iránytű, Atyád ajándéka, amely mindig mutatja a helyes utat.
Nyaralásod közben találkozol más nyaralókkal is. Az egód pedig imádja átbeszélni az élményeket, hogy összemérhesse, kinek volt jobb a nyaralása. Az egód az is, aki elfelejtkezett arról, hogy Atyád tudtával, áldásával, folytonos támogatásával vagy itt, és egód az ima erejére és a belső iránytűd fontosságára sem emlékszik.
Egód úgy gondolja, más utazóktól kell megtudnia merre érdemes menni. Egód és más emberek egói ezért könnyedén esnek abba a tévedésbe, hogy saját belső iránytűjük helyett mások belső iránytűit használják. Ez az utazás azonban nem egy szervezett társasutazás. Megoszthatod az életedet a szeretteiddel, de az utazásaitok a saját útvonalaitokon zajlanak.
Egód szívesen átvenné az útvonal megtervezését, és ehhez szívesen használja fel más egók tapasztalatait: «Ők arra jártak, nem tetszett nekik, akkor nem megyek arra. Ők meg arra jártak, tetszett nekik, arra megyek.»
Egód szívesen másolja mások életútvonalait (akár jártak rajta, akár csak tervezik azt). De egyvalamiről elfelejtkezik: Minden emberi léleknek saját terve van. Azzal, ha mások tervét másolod (még, ha azt az útvonalat saját belső iránytűjük is határozta meg) nem juthatsz el a saját boldogságodhoz. A te belső iránytűdet csak te tudod megnézni. És ugyanígy: Te sem láthatod mások belső iránytűit, így nem tudhatod, hogy szeretteidet valójában mi teszi boldoggá.
Ma az angyalok arra kérnek, hogy mások tanácsai, mások döntéseinek másolása helyett a saját utadat járd. Figyelj a saját belső iránytűdre, mert csak ettől az iránytűtől kaphatsz megbízható útmutatást.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Megosztom a leghatékonyabb angyalkommunikációs módszereimet a következő tanfolyamon: Angyalok és Arkangyalok angyaltanfolyam, július 29-30.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Mandy says:

    Biztos elromlott az iránytűm :))

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!