Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Biztonságos utazás

A mai angyalkártya nem az utazásról szól, hanem az egész életünkről. Arról, hogy maga az életünk egy folyamatos utazás. Egy olyan utazás, amelyben biztonságban vagyunk, amelyben mindig vigyáznak ránk, és amelyben mindig egyre jobb és jobb helyekre jutunk el:

„Ne úgy gondolj az életedre Isten Szeretett Gyermeke, mint egy kényelmes szobára, amelyet kipárnáztál, kényelmessé tettél magadnak, és ahonnan már soha többet nem mozdulsz ki. Gondolj az életedre egy utazásként. Egy kényelmes, luxusútként, ahol minden adott, amire szükséged van ahhoz, hogy élvezd az utazást, a változást.
Utazásod biztonságos. Biztonságban vagy ma, biztonságban voltál tegnap és biztonságban leszel holnap is – mindegy, hogy ebből mit és hogyan érzékelsz.
Ha úgy érzed, hogy utazásod rossz irányba tart, egyszerűen csak szólj az angyalaidnak, hogy ők megváltoztathassák az utad irányát. Minden nap mondd el nekünk, hogy a napodban, az aznap szerzett élményeidben, az aznap megtett utadon mi volt jó a számodra, mi az, amiből még többet kérsz, mi az az irány, amelybe tereljük az életedet.
Ha úgy érzed, hogy utazásod nem biztonságos egyszerűen csak szólj az angyalaidnak. Kérj meg bennünket, hogy öleljünk körül védelmező szárnyainkkal, és segítsünk, hogy minden helyzetben és minden pillanatban biztonságban tudhasd magadat és szeretteidet!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Gyere el az Angyalok és Arkangyalok című tanfolyamra, ahol szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat a módszereket, amelyekkel kommunikálhatsz az őrangyaloddal és az arkangyalokkal.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!