Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Tökéletes időzítés

Az angyalok ma a megfelelő pillanatról beszélnek neked, és segítenek jól időzítened:

„Minden pillanat a megfelelő pillanat.
Az idő csak az egó kitalációja, olyan konstrukció, amely a spirituális valóságban nem létezik. Ennek megfelelően ez a mostani pillanat a legjobb pillanat a számodra.
Nem kell tovább várnod, és nem kell tovább készülnöd. Most van itt az ideje, hogy megtedd a lépésedet a boldogságod felé. Itt és most elég egy lépést tenned. Nem kell szaladnod, és nem kell erőlködnöd. Biztos lehetsz benne, hogy ahogy a mostani pillanat a legtökéletesebb a cselekvéshez, ugyanígy minden pillanatod az lesz. Mindig, minden pillanatodban pontosan az történik, aminek ott és akkor történnie kell veled.
Ma engedd el az idővel való küzdelmeidet, hiszen olyasmivel küzdesz, ami csak a fizikai világ illúziójában létezik. Ismerd fel, hogy mindig pontosan ott vagy, ahol lenned kell.
Nem lehetsz rossz időben, rossz helyen, mert sem az idő, sem a tér nem létezik valójában. Ezeket te teremted magadnak. Bár ma még talán sem a teret, sem az időt nem teremted tudatosan, ezen változtathatsz. Az angyalok segítségével mindig jó időben és jó helyen leszel.
Egyszerűen csak fogadd el: Mindig ott vagy, ahol épp akkor lenned kell – még akkor is, ha az egód máshol és máskor szeretne lenni.”

Ma használhatod a következő angyalmantrát is:
„Angyalaim segítségével tökéletesen időzítek. Angyalaim mindig a jó időben a jó helyre vezetnek.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A tündérek mágikus üzenetei jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!