Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: A vonzás törvénye

A mai angyali üzenet az univerzumot működtető egyik legfontosabb törvényről, a vonzás törvényéről szól:

„Itt, ebben a fizikai illúzióban mindig csak az történik veled, amihez a hozzájárulásodat adod. A vonzás törvénye gondoskodik arról, hogy folyamatosan olyan események és helyzetek érkezzenek meg az életedbe, amelyek hasonlítanak a jelenlegi energiáidra.
Ha más élményekre, más megtapasztalásokra vágysz, akkor a jelenlegi energiáidon kell változtatnod. Azt pedig, hogy milyen energiáid vannak a gondolataid és az érzéseid határozzák meg.
Talán úgy érzed, hogy nem uralhatod a külvilág reakcióit. Talán úgy gondolod, hogy nem változtathatsz azokon az eseményeken és helyzeteken, amelyek történnek veled. Talán úgy véled, hogy az energiáidon sem vagy képes változtatni.
Azt azonban könnyedén megteheted, hogy a gondolataidon változtatsz.
Amikor negatív, haragos, féltékeny, félelemteli, aggódó gondolataid vannak egyszerűen csak vedd észre, hogy ismét olyan energiát gerjesztesz magad körül, amely nem kívánatos eseményeket hív az életedbe. Ilyenkor válassz egy egyel pozitívabb gondolatot. Egy olyan gondolatot, amely szeretettelibb, elfogadóbb az előzőnél, és amelyet el tudsz fogadni.
Bármilyen gondolatokat is találsz magadban, nem az a cél, hogy rögtön a lehető legjobbra cseréld ki őket. Ez csak további zavart és feszültséget keltene benned.
A negatív gondolataidat elég mindig eggyel jobb gondolatra kicserélni.
Az sem cél, hogy az érzelmeidet elnyomd. A cél az, hogy felismerd magadban a félelemalapú, haragos, sértett, gyűlöletteli érzelmeket, és a megbocsátás szándékát válaszd helyettük. Elég azt megfogalmaznod, hogy nem akarod tovább cipelni ezeket a fájdalomteli érzelmeket, hiszen ezek csak fájdalmas eseményeket hívhatnak az életedbe.
Ma kérd meg az angyalaidat, hogy segítsenek neked egyel pozitívabb gondolatokat és a megbocsátás szándékát választanod azért, hogy jobb élményeket hívhass az életedbe.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!