Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Egyidejűség

A mai angyalkártya a szinkronicitásra, az egyidejűségek összefüggéseire hívja fel a figyelmedet. Olvasd el ezt az angyali üzenetet, hogy megértsd: a véletlenek valójában a nagy terv részei:

„A világ körülötted egyetlen nagy és összefüggő szövet. Senki és semmi sem lóg ki a sorból, minden szál tökéletesen illeszkedik a mintába. Abba a mintába, amelynek te szövöd a számodra legkedvesebb fonalát. Ebben a hatalmas szövetben mindenki kapcsolódik mindenkivel. Ha egy helyen a fonal szépen kanyarodik, az hatással van a mellette, körülötte futó fonalakra is, így a szövet ott gyönyörű lesz. De mivel egy szövetben minden fonal hatással van a körülötte haladó fonalakra, ezért elég egyetlen egy fonalat szépen vezetni, mivel a többi fonal alkalmazkodik hozzá, ezért végül az egész szövet, az egész minta szépséges lesz mindössze egyetlen fonal miatt.
Néha az emberi egód talán azt gondolja, te jól szövöd a fonaladat, a minta mégsem lett szép, ezért azt szeretné, ha mások, a körülötted lévők máshogy vezetnék a fonalaikat a nagy szőttesben. Pedig nem kell őket erre késztetned, elég lenne annyi, hogy te szépen vezesd a te életed fonalát.
Ha ezt megteszed, ha szépen vezeted az életed fonalát, akkor a körülötted élők fonalai is jókor, jó időben, jó helyen kapcsolódnak hozzád, így a minta egyre gyönyörűbbé és gyönyörűbbé válik.
Ez a szinkronicitás, az egyidejűségek hosszú sora, amely gondoskodik arról, hogy a teremtett világ szövete valójában egy hatalmas, szépséges szőttessé váljon, amelyben Isten szívesen gyönyörködik.
Ma ismerd fel azt a módot, ahogy ez a szépséges mintázat kialakul az életedben, ismerd fel, ahogy mások életfonalai csodálatos módon kapcsolódnak a tiédhez, hogy ezzel egy Istent gyönyörködtető szeretetmintát alakítsanak ki.”

Ma figyeld meg az életedben a segítő véletleneket, az egyidejűleg felbukkanó eseményeket, lehetőségeket, és gondolatokat, a szinkronicitást, amely gondoskodik róla, hogy minden pillanatban a legkényelmesebb sebességgel és a legjobb úton haladhass a boldogságod felé.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!