Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Megbocsátás és tanulás

A mai angyalkártya abban segít bennünket, hogy több szeretetet boldogságot, sikert és gyógyulást tapasztalhassunk meg a jelenben:

„Szeretnénk, ha megértenéd, hogy minden gondolatod és minden érzelmed is hatással van a valóságodra. Amikor a negatív, fájó emlékeket nézegeted magadban, amikor újra és újra feltéped a lelki sebeidet akkor bántod magadat, felesleges fájdalmat okozol magadnak, és abban akadályozod a körülötted lévő valóságot, hogy pozitív irányban változzon.
Szeretnénk, ha megértenéd: A megbocsátás nem arról szól, aki bántott téged. A megbocsátás nem a szeretetről, vagy egyfajta erkölcsi vagy társadalmi kötelességről szól. A megbocsátás még csak nem is Istenről vagy rólunk angyalokról szól. Nem azért kell megbocsátanod, mert valaki ezt kéri, vagy mert ez az elvárás, vagy mert Isten és az angyalok ezt mondják.
A megbocsátás rólad szól. Azért érdemes megbocsátanod, mert, ha megbocsátasz, ha a szeretet segítségével hagyod végleg begyógyulni a sebeket a szíveden, akkor a körülötted lévő valóság is azonnal megváltozik.
Igen, jól érted. Arról beszélünk, hogy a ténylegesen megtörténő, valós megbocsátás azonnali változást hoz létre a körülötted lévő fizikai valóságban. Pozitív irányban megváltoztatja a fizikai valóságodat.
Szeretnénk, hogy értsd: A fizikai változás a megbocsátás eredménye, egyfajta hatása. De nem lehet az oka. Ha azért mondod azt, hogy megbocsátasz, mert ezzel akarod manipulálni a valóságodat akkor még csak az első lépést tetted meg. Első lépésnek jó, de ettől még nem számíthatsz valódi változásra. A valódi változás akkor következik be, ha már nemcsak a szavak szintjén állítod, hogy megbocsátottál, hanem már az érzelmek szintjén, a szívedben is hagytad végbemenni a megbocsátás misztikus gyógyító folyamatait.
Ehhez sokszor idő kellhet, és ez a folyamat gyakran több lépésben, rétegről rétegre haladva történik meg.
Szeretnénk, ha megértenéd: Egód azt gondolja, hogy joga van haragot tartani, joga van a sérelmekre emlékezni, és joga van folyton felidézni azt ami történt.
A lelked pedig pontosan tudja, hogy mindez nem történt meg. Bármilyen szörnyűséget is követtek el ellened, az csak itt a fizikai világ illúziójában történt meg. Bármi is történt, az csak egy rémálom volt. És ahogy reggel felébredve te sem büntetnéd azt, aki álmodban bántott ugyanígy a lelked sem akarja megbüntetni azokat, akik álmában bántották. Lelked álma a te valóságod.”

Ma engedd el a múlt mérgező sérelmeit azáltal, hogy a szeretetet választod helyettük. Kérd meg angyalaidat, hogy cseréljék a szívedben a haragot, a sérelmeket, a bosszúvágyat, a félelmet gyógyító szeretetre. Ha negatív érzelmeket tapasztalsz magadban, ne akard elnyomni, elfojtani, eltitkolni azokat. Nézz rájuk, és szeretettel nyújtsd át őket az angyalaidnak. Kérd meg az angyalokat hogy vigyék a fénybe ezeket az érzelmeket, a helyüket pedig pótolják gyógyító isteni szeretettel.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A szerelem angyalai jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!