Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Energiagyógyítás

Mindannyian gyógyítók vagyunk, és mindannyian gyógyulunk, miközben gyógyítunk. Erről szól a mai angyali üzenet:

„Isten Szeretett Gyermeke vagy, aki minden pillanatban egy csodálatos fényszállal kapcsolódik Forrásához, a Teremtőhöz. Ezen a fényszálon keresztül folyamatosan szeretet, gyógyító energiák, öröm, béke, boldogság és támogatás árad rád.
Ugyanilyen szeretetszálak kötnek össze a körülötted lévőkkel. Minden szeretteddel, a családtagjaiddal, a barátaiddal, a szerelmeiddel, a gyermekeiddel, a kollégáiddal, az ügyfeleiddel, az üzlettársaiddal, a szomszédaiddal, az ismerőseiddel és az ismeretlenekkel is.
Ezek az emberek között húzódó fényszálak alkotják a teremtett világ szőttesét. Azt a szeretetszőttest, amely a közös teremtésetek.
Mivel minden emberhez szeretetszálak fűznek, ezért képes vagy arra is, hogy segíts az embereknek. Amikor valaki a betegségek, a nehézségek illúziójával küzd, és te megérinted, megöleled, vagy nyugtatóan a kezére teszed a kezedet, esetleg szeretettel megérinted a beteg testrészét az olyan, mintha a köztetek lévő szeretetszálat összekötnéd azzal a vastag fényszállal, amely téged kapcsol össze a Forrással.
Ilyenkor olyan vagy, mint egy vezetékes telefonközpont, amely összeköt két telefonvezetéket, ezáltal közvetlen összeköttetést biztosít az Isteni Gyógyító Forrás és az betegség illúziójával küzdő ismerősöd között. Mivel a betegségek, nehézségek, elakadások illúzióját az okozza, hogy elfeledkeztek a Forrással való kapcsolatotokról, ezért az, amikor valakit tudatosan vagy tudatlanul néhány pillanatra rákapcsolsz a te tudatos kapcsolódásodra a Forráshoz gyógyító munkát végzel.
A valódi gyógyítás az, amikor felidézed testvéredben azt, hogy mindannyian Isten Szeretett Gyermekei vagytok, akik sohasem szakadtak el Teremtőjüktől, és akik valójában most is a Forráshoz kapcsolódnak – akár tudatos ez a kapcsolódás, akár nem.”

Ha neked vagy bármely ismerősödnek szüksége van segítségre ma végezze el vele egy egyszerű gyakorlatot: Érintsd meg azt, akinek segíteni szeretnél (ez lehetsz te magad is) majd jelenítsd meg azt a képet, hogy az isteni szeretet egy fényszálon át halad feléd Isteni Gyógyító Forrásából, áthalad a testeden és kezeden át testvéred testén keresztül visszatér a Forráshoz. Ha szeretnéd, megérintheted testvéredet ott, ahol fájdalmat vagy betegséget tapasztal meg, de az is jó, ha tenyerébe helyezed a tenyeredet. Még erősebé válik a gyógyítás, ha ő is megjeleníti ugyanezt a képet, azt, hogy az Isteni Gyógyító Forrás energiája rajta keresztül árad beléd, majd visszatér a Forrásba. Ezzel mindketten kölcsönösen gyógyítjátok és segítitek egymást.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!