Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Lélegzés

Ma Rafael arkangyal üzenete a legegyszerűbb és legerőteljesebb gyógyító gyakorlatra hívja fel a figyelmedet:

„Minden lélegzeteddel kapcsolódsz az Univerzum energiájához. Minden lélegzeteddel kapcsolódsz a Forrásod energiájához. A belégzéssel nemcsak friss levegőt, de friss energiákat, friss gondolatokat, friss inspirációkat is magadba szívsz. Minden egyes kilégzéseddel kifújod a régi mintákat és elengedheted az alacsony rezgésű energiákat, a negatív gondolatokat és a negatív érzelmeket.
A légzésed összekapcsol a Teremtővel.
A lélegzeted összekapcsol az Univerzum végtelen bőségáradatával.
Minden légvételeddel merítesz Isten gyógyító forrásából.
Minden légvételeddel legtökéletesebb boldogságodhoz kerülsz közelebb.”

Ma lélegezz tudatosan. Egész nap figyelj oda arra, hogy lassú és mély levegőket vegyél. Időnként elevenítsd fel magadban Rafael arkangyal mai üzenetének szavait, és tudatosan jelenítsd meg magadban, hogy a levegővel együtt Isten és az angyalok gyógyító energiáját szívod magadba, a kilégzéssel pedig energiablokkokat és negatív gondolatokat és negatív érzelmeket engedsz el.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!