Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Ideje döntést hozni!

Az angyalok ma segítenek világosan megfogalmazni a döntéseidet:

„Isten Szeretett Gyermeke gyakran a legjobb döntésre vársz, és időként úgy teszel, mintha nem lenne döntési lehetőséged. Az egód szereti azt játszani, hogy csak egyetlen választása van, és az egy számára szörnyű választás.
Abban a pillanatban, hogy felemeled a fejedet az egód keltette illúziókból észreveheted az igazságot: Valójában mindig van választásod. Valójában mindig lehetőségek tucatjai sorakoznak előtted, mint a fel nem tárult ajtók. Neked csak annyi a dolgod, hogy észreveszed ezeket az ajtókat és benyitsz rajtuk.
Tudatosítsd magadban, hogy mindig van választásod. Mindig, életed minden helyzetében két irányban is elindulhatsz: Mindig választhatod a félelmeket és mindig választhatod a szeretetet is. Csak rajtad múlik, hogy melyik irányban indulsz el. Ezt mindig tartsd észben, és minden helyzetben tedd fel magadnak a kérdést: Mi lenne ebben a helyzetben a Szeretet döntése? Milyen lehetőséget látna ebben a helyzetben a Szeretet?”

Ma vedd észre a döntéshelyzeteket az életedben, és minden döntéshelyzetben tedd fel magadnak a kérdést: Mit választ most a bennem lévő Szeretet?

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyalok ereje tarot kártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!