Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Gyengédség

Őrangyalod ma az önszeretet és az önelfogadás felé terelget téged:

„Isten Szeretett Gyermeke vagy. Egy gyermek, akit szerető Atyja ajándékokkal halmoz el, angyalokat állít melléd, hogy vigyázzák minden léptedet, és a tenyereden hordozzanak téged.
Ha Teremtőd ilyen mélyen szeret téged, te vajon miért nem szereted magad? Miért engeded meg magadnak az önutálat és az önbecsmérlés luxusát? Minden pillanatban, amikor magadra haraggal gondolsz, amikor elégedetlen vagy magaddal, akkor Isten teremtésére gondolsz haraggal, Isten munkájával vagy elégedetlen.
Isten Szeretett Gyermeke vagy, Isten legfontosabb teremtménye vagy a Testvéreiddel együtt. Ma így tekints magadra. Ma azzal a szeretettel és gyengédséggel tekints magadra, amellyel Isten tekint rád.
Gyakran kérded: Isten miért büntet engem ezzel? Isten valójában nem büntet téged, Isten valójában csak ajándékokkal halmoz el, angyalokat állít melléd, hogy vigyázzák minden léptedet, és a tenyereden hordozzanak téged. De amíg nem tudsz magadra szeretettel tekinteni, amíg nem látod meg magadban Isten kéznyomát, addig nem is tudnak eljutni hozzád az Atyádtól feléd küldött szeretetajándékok sem.
Ma tekints magadra Isten Szeretett Gyermekeként, ma tekints magadra szeretettel, ma tekints magadra gyengédséggel!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!