Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Ne add fel a reményt

Ne add fel a reményt a csoda előtt öt perccel!
Az angyalok szerint fontos, hogy a hitedet, az Angyalbirodalomba vetett bizalmadat, a pozitív gondolataidat és a szeretetedet mindig megőrizd! Lehet, hogy vannak olyan ügyeid, amelyekben látszólag semmi sem történik, vagy látszólag talán még rosszabbodik is a helyzet.
Azt tudnod kell, hogy ha egy kérést egyszer is kimondasz az angyaloknak, ha egy imát egyszer is megfogalmazol Istennek, az égi gépezet azonnal beindul, és a csodák elkezdenek megszületni körülötted. Mint minden születés, ez is igénybe vehet valamennyi időt. Neked az a dolgod, hogy ez alatt az idő alatt se veszítsd el a reményt!
Erősítsd meg a hitedet, és tudd: az angyalok szeretete mindig körülvesz. Álmaid, vágyaid mindig valóra válnak, és a csoda, amire szükséged van, bármelyik pillanatban bekövetkezhet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

FIGYELEM a jelentkezési idő hamarosan lejár!
Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!