Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Megtisztulás

Az angyalok ma segítenek neked abban, hogy megtisztulhass az alacsony rezgésű, egó alapú energiáktól.
Talán úgy érzed, bűnös vagy és ártottál valakinek. Talán te magad vagy az akinek a legtöbbet ártottál, talán te magad vagy az, akivel szemben mély és erős bűntudatod van.
Az egó képes arra, hogy ezt a bűntudatot a végtelenségig növelje, és erre a bűntudatra alapozva meggátolja, hogy elfogadd mindazt a jót és mindazt a szeretetet, amely valójában körülvesz téged.
Tudnod kell azonban, hogy nem vagy bűnös. Tudnod kell, hogy az egód téved, amikor azt hiszi, hogy te magad, vagy ő bűnösök lennétek. A spirituális valóságban, ott, ahol csak a szeretet van nem létezhet a bűn.
Ez a fizikai valóság csak egy illúzió, egy álom, amelyet együtt álmodunk. Talán rossz álmot látsz magad előtt ma még. Talán ebben az álomban tele vagy negatív helyzetekkel, talán alacsony az önértékelésed, talán önvád van benned és bűnösnek érzed magad.
Ennek azonban nem kell így lennie.
Bármikor dönthetsz úgy, hogy kezedbe veszed az álmod irányítását, hogy a rossz álom helyett egy boldog és szeretetteli álmot választasz. – Ez a valódi megtisztulás, amikor megtisztulsz az egód rémképeitől, a haragtól, a félelemtől, a sértettségtől, a bűntudattól, és megérkezel a boldogság és az öröm állapotába.
Ma kérd meg angyalaidat, hogy segítsenek megtisztulni neked, segítsenek azzal, hogy átveszik tőled a bűntudatodat, az önvádadat, és megmutatják: Valójában Isten szeretett gyermeke vagy. Lényed legmélyén még mindig ott van az isteni szikra, az a csodálatos lélek, aki valójában vagy. Azzal, ha megbocsátasz magadnak, ha elengeded azt a bűntudatréteget, amely elzárta a külvilágtól isteni szikrádat, akkor lényed középpontjában ismét felragyog az isteni szeretet fénye. Az a fény, amely segít neked abban, hogy a teremtett valóságodat végre boldog álommá változtasd.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

FIGYELEM a jelentkezési idő hamarosan lejár!
Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!