Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Terjeszd szét a szárnyaidat!

A mai angyalkártya az egyik kedvencem: Terjeszd szét a szárnyaidat és szállj! Ma Ariel arkangyal üzen nekünk arról, hogy milyen fontos megtalálni a saját erőnket, a saját szárnyainkat:

Sokszor attól félsz, hogyha szétterjeszted a szárnyaidat azzal zavarsz másokat. Sokszor azért nem mersz beleállni a feladataidba, azért nem mered felvállalni a nagyságodat mert attól félsz, hogy ezekkel zavarsz másokat. Ezek azonban az egó félelmei. Az egód az, aki attól tart, hogy azzal, ha megteszed azt, amire vágysz árthatsz másoknak. Az egód az, aki attól fél, hogy azzal, ha elvégzed Istentől kapott feladatodat másokat zavarsz. Az egód az, aki azt hiszi, hogyha szétterjeszted a szárnyaidat, azoktól mások nem férnek majd el. Pedig a valóságban pont a szárnyaid azok, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy gyorsabban haladhass az életfeladatod megvalósítása felé vezető utadon.
Ne felejtsd el: Életfeladatod és boldogságod egy és ugyanaz. Isten azt kéri tőled, hogy legyél boldog, találd meg a belső békédet, az örömedet és áraszd szét a világban a szeretetet. Isten azt kéri, hogy szeress, és szeresd önmagadat. Amikor az önszeretet állapotában vagy, akkor szárnyaid szétnyílnak, és segítenek neked elérned mindazt, amit szeretnél. Amikor az önszeretet állapotában vagy akkor vagy erőd teljében, akkor vagy birtokában szárnyaidnak, szeretetteli égi erőd jelképeinek.
Ma kérd meg Ariel arkangyalt, hogy segítsen neked szétterjesztened a szárnyaidat. Segítsen neked abban, hogy megtaláld a belső békéd és a belső erőd állapotát, azt az állapotot, amelyben igazán önmagad lehetsz, és amelyben igazán gyógyító erővel rendelkezel. Kérd meg Ariel arkangyalt, hogy segítsen a saját erőközpontodból, a saját isteni szikrádból meghozni a döntéseidet, és beteljesíteni a boldogságodat.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

FIGYELEM a jelentkezési idő hamarosan lejár!
Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!