Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Kinek kell megbocsátanod?

Kinek kell megbocsátanod? – kérdi a mai angyalkártya. Könnyen lehet, hogy ha leülnél összeírni a listát igencsak hosszúra sikeredne. Ott lenne rajta mindenki, akiket valaha bántottál (akarattal, vagy véletlenül), és bizony azoknak is a listán van a helye, akik téged bántottak (igen, tudom, hogy őket nehéz rátenni), és tudod, még kinek kell ott lennie a listán? Tudod, ki a legfontosabb személy a megbocsátás listán? Igen, az, akit rendszeresen lefelejtünk róla. Igen, ez a legfontosabb személy, akinek meg kell bocsátanunk, mi magunk vagyunk. Te magad vagy az a legfontosabb személy, akinek meg kell bocsátanod.
Bocsásd meg magadnak az összes fájdalmat, amit ilyen vagy olyan módon okoztál magadnak. Bocsásd meg magadnak az önszeretet időleges, vagy teljes hiányát. Bocsásd meg magadnak az önbizalomhiányodat, és a bizalmatlanságodat. Bocsásd meg magadnak, azt amikor távol tartottad magadat egy kapcsolattól, amely boldog is lehetett volna (ha bele mertél volna ereszkedni igazán) és bocsásd meg magadnak, amikor alkalmatlan voltál egy feladatra, vagy amikor elhibáztál valamit (igen, ezekkel is csak magadat védted a még nagyobb csalódástól). Bocsásd meg magadnak, hogy kiemelted magadat a bőség áradatból (tudatosan, vagy tudattalanul), és bocsásd meg magadnak, ha letértél az egészség ösvényéről (akarva vagy akaratlanul), bocsásd meg magadnak a testedet (ha nem vagy vele elégedett), és bocsásd meg magadnak, hogy nem szereted a testedet.
Bocsáss meg magadnak mindent, és engedd el az összes önvádat, vagy önmagaddal szembe fordított szeretetlenséget.
Angyalaid segítségével ma küldd önmagad felé a szeretet és megbocsátás energiáit. Vedd körül magadat szeretettel, vedd körül a testedet szeretettel, és fedezd fel a lényed legmélyén lévő isteni szikrát. Ez a lélekszikra a szeretet fényét árasztja rád folyamatosan és ez a lélekszikra az, amely a megbocsátásodon keresztül csodákkal áraszthatja el a világodat.
Ma bárkivel is találkozol, áldd meg őt a belőled áradó szeretet fényével, és valahányszor tükör (vagy tükröződő kirakat) előtt mész el, és megpillantod magadat, magadat is áldd meg a megbocsátás és az önszeretet fényével.
Ha elengeded a sérelmeidet, ha megkéred az angyalokat, hogy szeretettel gyógyítsák be a harag és a sértettség sebeit a szíveden, akkor az életed megtelik csodákkal. Olyan csodákkal, amelyek egyre jobbá és boldogabbá teszik a világodat.

Neked mi segít az önmagadnak való megbocsátásban és az önszeretetben? Írd meg kommentben!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A tündérek mágikus üzenetei jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szívesen megajándékozlak a 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvvel, amely segít összekapcsolódnod az angyalokkal és jobbá tenni az életedet.
Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!