Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Vigyáznak rád és védenek

Ma Mihály arkangyal arról biztosít téged, hogy életed minden pillanatában vigyáznak rád az angyalok, és védenek téged.
Mihály arkangyal szeretetteli, védelmező jelenlétét bármikor kérheted. Amikor csak úgy érzed, hogy védelemre, és támogatásra van szükséged, egyszerűen csak szólítsd meg Mihály arkangyalt. Ő az az erős és szeretetteli arkangyal, akinek az a feladata, hogy a Földet és minden embert védelmezze az egó alapu, toxikus, negatív energiáktól.
Mihály arkangyal ma segít benned tudatosítani, hogy Isten minden pillanatban szeretettel gondol rád, és minden pillanatban veled vannak az angyalok is.
Ha pedig úgy érzed, hogy a mai napodhoz, a napi feladataidhoz extra védelemre van szükséged, kérd meg Mihály arkangyalt, hogy vegyen körül téged királykék-lila-arany védelmező fényével, amely megóv téged mindenfajta alacsony rezgésű energiától.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue Mihaly arkangyal jóskártyák című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvben több védelmező és tisztító meditációt is találsz.
Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!