Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Bízz

Ma kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek megerősíteni a hitedet.
A hit megerősítése, és a spirituális hitünk tapasztalatokkal való alátámasztása az életünk egyik legfontosabb része. Amikor megerősíted a hitedet, akkor mindig egy lépéssel közelebb jutsz az Isten által kijelölt célodhoz, a boldogságodhoz.
Ma kérd meg Rafael arkangyalt és Jézust, hogy segítsenek neked megerősítened a hitedet. Ehhez elmondhatsz egy hasonló imát:
„Drága Jézus és Rafael arkangyal! Kérlek benneteket, hogy erősítsétek meg a hitemet, és adjatok nekem egy csodát. Arra kérlek benneteket, hogy a lehető leghamarabb történjen csoda abban az ügyeben, amelyet már reménytelennek érzek.” (Itt természetesen megfogalmazhatod, hogy mi az a helyzet, amelyben csodára van szükséged. De fontos, hogy ne határozd meg, mi számít csodának. Tehát azt ne mondd meg, hogy mit szeretnél, csak azt, hogy milyen ügyben történjen csoda.)

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvben több hiterősítő meditációt is találsz.
Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!