Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Rafael arkangyal

Rafael arkangyal, a gyógyító angyal veled van. Mi az, amit szeretnél meggyógyítani magadban? Mi az, amit szeretnél átadni gyógyításra Rafael arkangyalnak? Ma szánj időt arra, hogy átgondold, életed melyik területein van szükséged pozitív változásokra, gyógyulásra. Ezután pedig tedd fel magadnak a kérdést: Mit tehetek én azért, hogy ez a gyógyulás létrejöhessen? Ennek felismerésében segít Rafael arkangyal mai üzenete:

„Isten szeretett gyermeke, az egészség, a jól-lét a természetes állapotod. Amikor fájdalmakat, betegségeket, rosszul-létet tapasztalsz meg az életedben az mindig annak a jele, hogy megbomlott a kapcsolatod isteni önvalóddal, a benned élő isteni szikrával.
Segítek helyreállítani ezt a kapcsolatot. Segítek abban, hogy ismét megtapasztald, hogy valóban Isten szeretett gyermeke vagy. Abban a pillanatban, hogy ezt tudatosítod magadban megteszed az első lépést a gyógyulásod felé.
Isten szeretett gyermeke nem szenvedhet hiányt semmiben és nem is szenvedhet (ha csak maga úgy nem dönt méltó a szenvedésre).
Isten szeretett gyermeke, ha most a betegség, a fájdalom, a sikertelenség vagy a levertség illúziójával küzdesz az annak a jele, hogy megfeledkeztél lelked és lényed valódi természetéről.
Egy lélek vagy, aki emberi testbe képzeli magát, nem pedig egy test, akinek lelke van. Boldog és szeretetteli lélek voltál, mielőtt ez a test megszületett volna, és most is boldog és szeretetteli lélek vagy, aki ezen a testen keresztül szerez tapasztalatokat a fizikai világról. De nem kell, hogy ezek a tapasztalatok fájdalmasak vagy kellemetlenek legyenek. Nem kell szenvedned. Sőt! A szenvedésed teljesen hiábavaló, és ellentmond az Isteni akaratnak.
Isten leghatározottabb akarata az, hogy boldog légy. Isten akarata az, hogy jól légy. Isten akarata az, hogy jól érezd magad a bőrödben. De – szabad akaratod miatt – még Isten sem képes arra, hogy megváltoztassa a gondolataidat. A gondolataidról csak te döntesz. Ma dönts úgy, hogy elfogadod Isten gyógyító ajándékait. Ma dönts úgy, hogy elfogadod Rafael arkangyal gyógyító ajándékait!”

Érdemes ma elvégezned egy gyógyító meditációt is:
Keress egy csendes és nyugodt helyet. Ha szeretnél, meggyújthatsz egy mécsest, betehetsz egy kellemes, relaxációs zenét. Hunyd le a szemed, és jelenítsd meg magadban a következő képeket:
Lásd és érezd, hogy Rafael arkangyal lép a szobába, ahol vagy. Rafael arkangyal mosolyogva megáll melletted, és megérinti a testedet ott, ahol gyógyításra van szüksége. Rafael arkangyal kezéből gyógyítő fény árad, pont úgy, mint a mai angyalkártya képén. Ez a gyógyító fény feltölti, meggyógyítja a testedet és meggyógyítja az életedet. Búcsúzóul Rafael arkangyal egy gyógyító ajándékot ad át neked, amely segít abban, hogy pozitív változások menjenek végbe az életedben.

Mi az, amit szeretnél meggyógyítani magadban?
Mi az, amit szeretnél átadni gyógyításra Rafael arkangyalnak? Életed melyik területein van szükséged pozitív változásokra, gyógyulásra? Mit tehetsz te azért, hogy ez a gyógyulás létrejöhessen? – Ha kedved van írj erről néhány gondolatot kommentben!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvben minden élethelyzethez találsz gyógyító angyalmeditációt.
Most megajándékozlak ezzel az e-könyvvel. Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!