Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Szolgálat

A mai angyali üzenet segít megértened, hogy miért vagy itt, és hogy mit kell tenned valójában:

„Isten szeretett gyermeke okkal vagy itt. Azért jöttél, hogy jobb hellyé tedd a világot. Azért jöttél, hogy megleld a boldogságot, és boldogságod által boldoggá tegyél másokat is.
Ma tedd fel magadnak a kérdést: Hogyan segíthetek másoknak ma? Hogyan segíthetek másoknak abban, hogy jobb hely legyen számukra a világ? Mi az, amit tehetek azért, hogy Testvéreimnek segítsek?
Vedd észre, hogy nem véletlenül most élsz a földön. Nem véletlen sem a hely, sem az idő, amelyet választottál. Azért jöttél, hogy itt és most segítsd a világot. Azért jöttél, hogy itt és most szeresd a világot.”

Érdemes ma elmondanod ezt a fohászt:
„Angyalaim, kérlek, mutassátok meg nekem, hogyan tehetem jobbá a világot! Mutassátok meg nekem, milyen módon segíthetek a Szeretetnek, hogy jobbá tegye a világot?”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvben minden élethelyzethez találsz gyógyító angyalmeditációt.
Most megajándékozlak ezzel az e-könyvvel. Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!