Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Tündérek

Ma a természetangyalok, a tündérek üzennek neked:

„Szeretett Testvérünk, vedd észre, hogy milyen erősen kapcsolódsz a természethez. A a tested a természet része. Mindegy, hol élsz, és mindegy, milyen környezet vesz körül, mindegy, milyen gyakran mész ki a természetbe és mindegy, milyen mesterséges a környezeted, valójában mindig is a természet része voltál. Mindig is  a természet része maradsz.
A testednek szüksége van arra, hogy a természettel érintkezzen: Szükséged van arra, hogy sétálj az árnyas fák alatt, szükséged van arra, hogy a kezedet belelógasd egy patakba, folyóba, tóba vagy tengerbe. Szükséged van arra, hogy a talpaddal sétálj a füvön vagy a homokban. Szükséged van arra, hogy érintkezz a természettel, és szükséged van arra, hogy érintkezz velünk, a tündérek birodalmával.
Mi vagyunk Isten segítői, akik a természetért, a növényekért és az állatokért vagyunk felelősek. Mi vagyunk azok, akik szeretettel gondozzuk Földanya minden teremtményét, és szeretettel segítünk neked is Embertestvérünk.”

Ma menj ki a szabadba, heveredj le egy árnyas helyen, és kérd meg a tündéreket, hogy vegyék át tőled a feszültségedet, enyhítsék a fájdalmaidat, és segítsenek felkészíteni a testedet a kánikula melegére. Ha kéred, a tündérek segítenek neked abban, hogy ez a meleg időjárás sokkal elviselhetőbb és kellemesebb legyen a számodra.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvben minden élethelyzethez találsz gyógyító angyalmeditációt.
Most megajándékozlak ezzel az e-könyvvel. Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!