Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Isteni doboz

Az angyalok ma segítenek neked abban, hogy könnyedén megvalósítsd a vágyaidat:

„Az emberi egó gyakran esik a abba a tévedésbe, hogy az eredményeket az oda vezető út alapján ítéli meg. Azt hiszi, hogy csak az az értékes, amiért megszenvedtél. Abban a tévedésben van, hogy csak annak van értelme, amit nehezen szereztél meg. De ez nem igaz természetesen.
Valójában Isten arra teremtett téged, Szeretett Gyermekét, hogy elhalmozhassa a béke és a boldogság ajándékaival. Isten valódi szándéka az, hogy te jól-létben élj. Isten arra vágyik, hogy könnyedén és gyorsan érd el céljaidat. Isten terve szerint minden vágyad a megszületése pillanatában megvalósul az Istentől kapott teremtő erőd miatt.
Az egód azonban nem tudja elfogadni ezt a csodát. Az egód méltatlannak hiszi magát Isten ajándékaira, ezért találta ki a küzdelmet, a szenvedést, a nehéz munkát. Az egód azt hiszi, hogy Isten szemében a nehézségek megnemesítik őt, és így méltóvá válik azokra az ajándékokra, amelyek egyébként is megilletnek téged. Isten azonban nem érti az egót. Isten nem érti a kínlódásodat, Isten nem akarja a szenvedésedet.
Isten azt akarja, hogy minden vágyad könnyedén és azonnal teljesüljön.
Isten el akar halmozni az ajándékaival.”

Ma készíts Isteni dobozt:
Írd le egy papírra a vágyaidat, a kéréseidet, és helyezd el egy dobozban vagy borítékban, amelyre ráírod Isten általad használt nevét. Erre a dobozra vagy borítékra írhatod azt, hogy Isten, vagy azt, hogy Univerzum, Szeretet, és így tovább. Bármilyen olyan szót ráírhatsz amelyről neked az isteni segítség és a Teremtő Szeretete jut az eszedbe. Tudatosítsd magadban, hogy minden kérésedet, amelyet az isteni dobozba teszel átadsz Istennek. Tehát a legerősebb teremtő erő kezébe helyezted, így neked ezekkel a kérésekkel már nincs dolgod, elengedheted az összes hozzájuk kapcsolódó félelmedet, akarásodat, görcsödet és aggodalmadat.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvben minden élethelyzethez találsz gyógyító angyalmeditációt.
Most megajándékozlak ezzel az e-könyvvel. Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!