Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Könyvek

Az angyalok ma segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb könyveket és segítenek abban, hogy elmélyíthesd a spirituális ismereteidet:

„A könyvek nem véletlenül kerülnek a kezedbe Isten Szeretett Gyermeke. A könyveken keresztül az Ég szól hozzád. Minden könyvön keresztül az Ég szól hozzád. mindegy, hogy mi a könyv témája vagy műfaja, mi angyalok gondoskodunk arról, hogy a könyvek a lehető legjobb pillanatban kerüljenek a kezedbe. mi angyalok gondoskodunk arról, hogy minden történet, minden gondolat amelyet elolvasson gyógyíthasson téged.
Nem véletlenül vágysz arra, hogy elolvass egy könyvet. Ezek a vágyak tőlünk erednek, mert tudjuk, hogy az a könyv hasznos lesz a számodra.
Nem véletlenül vágysz arra, hogy megírj egy könyvet. Ezek a vágyak tőlünk fakadnak, mert tudjuk, hogy az írás, szerkesztés és az alkotás folyamata milyen hasznos lesz a számodra.
Ma vedd a kezedbe azt a könyvet, amelyet olvasni vagy írni akarsz, és kezdj hozzá!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvben minden élethelyzethez találsz gyógyító angyalmeditációt.
Most megajándékozlak ezzel az e-könyvvel. Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!