Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Vegetáriánus/vegán

Talán nem is sejted, hogy a spirituális utaddal milyen mély összefüggésben van az étkezésed. A tested egy csodálatos műszer, amelynek sokoldalú spirituális célja van: egyrészt úgy működik, mint egy kivetítő, amely kivetíti a lelkedet ide, a fizikai síkra. Másrészt olyan, mint egy szenzor: amely számtalan információt gyűjt össze a fizikai síkról, és a lelked számára továbbítja azokat. Mindkét funkcióját sokkal jobban, és tisztábban el tudja látni, ha ápolod, törődsz vele, és egészségessé teszed.
Azáltal, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb táplálkozást, gyógyítod a testedet, és mélyebb spirituális megtapasztalásokat teszel lehetővé a magad számára.
A vegetáriánus-vegán étrend segít megtisztítani a testedet a nehéz rezgésű energiáktól, és segít abban, hogy a tested magasabb rezgésével a spirituális energiák érzékelését és a magasabb tudatosságodat segítse elő. Épp ezért ma érdemes vezettetést kérned Rafael arkangyaltól arra, hogy milyen étrenddel lehetne a legjobban gyógyítanod, karban tartanod, és fejlesztened a testedet. Kövesd a belső hangodban, vágyaidban megjelenő belső vezettetést, amelyen keresztül Rafael arkangyal segít megtalálnod a számodra legmegfelelőbb étrendet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvben minden élethelyzethez találsz gyógyító angyalmeditációt.
Most megajándékozlak ezzel az e-könyvvel. Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!