Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Táplálás

Csütörtökön Gábriel arkangyal üzen neked arról, hogy milyen fontos táplálnod a benned lévő szenvedélyt:

„Szenvedélyed a fény, amely benned ragyog. Ha csendesül a szenvedély, elhalványul a fény is.
Ma éleszd újra a szenvedélyedet, tápláld a benned lévő fényt.Tápláld a benned lévő érdeklődést, tápláld a benned lévő isteni szikrát!
Ma válassz magadnak olyan tevékenységeket, amelyek örömmel töltenek el. Figyelj a benned lévő boldogság és öröm érzésére, mert ezek pontosan megmutatják, hogy mi az, ami táplálja a fényedet és mi az, ami elhomályosítja azt.
Ma válaszd azokat a tevékenységeket, amelyek örömet okoznak neked, és keresd azok emberek társáságát, akik boldoggá tesznek téged.”

Ha pedig úgy érzed, hogy hiányoznak ezek a tevékenységek és emberek az életedből, kérd meg Gabriel arkangyalt, hogy segítsen neked:
„Drága Gábriel arkangyal! A vágyam a boldogság, a vágyam, hogy tápláljam a bennem lévő örömet. Kérlek vezess el azokhoz a tevékenységekhez és azokhoz az emberekhez, akik boldoggá tesznek engem. Kérlek segíts megismernem azokat az embereket, akikkel közösen felragyogtathatjuk az isteni szikránkat.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvben minden élethelyzethez találsz gyógyító angyalmeditációt.
Most megajándékozlak ezzel az e-könyvvel. Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!