Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Indigógyerekek, kristálygyerekek

Metatron arkangyal ma egy olyan titkot árul el önmagadról, amelyet talán eddig te magad sem tudtál:

„Isten Szeretett Gyermeke te magad is indigógyerek, kristálygyerek vagy. Te magad is különleges gyermek vagy.
Az emberi egó szereti azt hinni, hogy csak a most született gyermekek rendelkeznek különleges érzékenységgel, de ez nem igaz. Minden korszakban születtek különleges gyermekek, és ahogy egyre jobban halad előre az idő úgy születik egyre több és több érzékeny gyermek.
Te magad is egy ilyen érzékeny gyermek vagy. Te magad is indigó- vagy kristálygyermek vagy. Mindegy, hány éves vagy, mindegy, milyen az életed most, tudnod kell, hogy érzékeny gyermek voltál. Ezt az érzékenységedet megőrizted felnőtt korodra, most is érzékeny vagy. Érzékeny vagy az energiákra, érzékeny vagy az erős érzelmekre, amelyek a környezetedben vannak.
Érdemes ma tudatosítanod magadban ezt az érzékenységet, és érdemes tudatosan kellemes, védelmező energetikai környezetet teremtened magadnak.
Ma kerüld azokat az embereket, akik mindig felbosszantanak, vagy mindig lefárasztanak.
Olyan emberekkel vedd körül magadat, akik épp olyan együtt érzőek, mint te magad. Olyan emberekkel vedd körül magad, akik a szeretetre és a boldogságra fókuszálnak a félelmek helyett.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvben minden élethelyzethez találsz gyógyító angyalmeditációt.
Most megajándékozlak ezzel az e-könyvvel. Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!