Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Tértisztítás

Jophiel arkangyal a pozitív gondolatokért és a pozitív rezgésekért felelős arkangyal. Ő ma abban segít neked, hogy az életed minden területén pozitívabb energiák vegyenek körül téged:

„Szánj időt arra, hogy szeretetteli rezgésekkel veszed körül magadat Isten Szeretett Gyermeke! Talán azt hiszed, hogy nem fontos, mi van körülötted. Talán azt hiszed, olyan erős vagy, és olyan sokat bírsz, hogy elbírod az alacsonyabb rezgésű energiákat is. Mégis érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon tényleg így van-e. Vajon tényleg lényegtelen-e, hogy milyen környezet és milyen energiák vesznek körül?
Azzal, ha szeretetteli energiával veszed körül magadat megkönnyíted az életedet. Azzal, ha a harcok helyett a szeretetet választod, megkönnyíted a boldogság felé tartó utadat.
Nem mindegy, milyen környezet vesz körül. Nem mindegy, milyen emberek vesznek körül. Nem mindegy, milyen energiák vesznek körül.
Ma vedd körül magadat szeretetteli és boldog energiákkal. Rakj rendet magad körül és magadban is. Figyelj oda arra, hogy csak szeretetteli, boldog emberekkel beszélgess a nap folyamán. Ők azok, akik a saját jókedvükből adhatnak neked is.”

Érdemes elvégezned a 31. meditációt a 33 angyalmeditáció című e-könyvből. Ez egy tisztító meditáció Jophiel arkangyallal, amely segít megtisztítani a lakásodat minden negatív energiától és segít szeretetteli, gyógyító angyalfénnyel körülvenni magadat.
Szívesen megajándékozlak a 33 angyalmeditáció című az e-könyvvel, ha ide kattintasz és feliratkozol a hírlevelemre.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!